Cool - SpaceAstronout (The Milo cover)

Senin, 30 November 2009

Journey - Angela Zhang

Just sharing, ini salah satu lagu yang gw suka. Lagu ini pertama kali gw denger dari guru agama gw pas SMA, Frater Buddy.

It sounds first like an ordinary love song.
But later on, when you listen carefully to the lyrics, you'll find out that it's an extraordinary love song :D

Uda lama ga denger lagu ini. Gara2 kebangun dini hari dan ga bisa tidur lagi, gw cari viedoklipnya di youtube...

Rasanya daleeeeem banget..
Mungkin karena gw udah lebih banyak mengalami kejadian-kejadian luar biasa di hidup gw, sehingga gw lebih memaknai setiap kata-katanya kali ya.

Atau mungkin karena lagi mellow2 ga jelas aja..??

yang jelas gw sampe berkaca2 gini dengerin lagunya..

Oh dear God,
I really need to be close to You..
:((

*buat yang buka note di facebook, klik"view original post" di kanan bawah deh buat lihat videonya via youtube :)


It's a long long journey
Till I know where I'm supposed to be
It's a long long journey
And I don't know if I can believe
When shadows fall and block my eyes
I am lost and know that I must hide
It's a long long journey
Till I find my way home to you

Many days I've spent
Drifting on through empty shores
Wondering what's my purpose
Wondering how to make me strong

I know I will falter I know I will cry
I know you'll be standing by my side
It's a long long journey
And I need to be close to you

Sometimes it feels no one understands
I don't even know why
I do the things I do
When pride builds me up till I can't see my soul
Will you break down these walls and pull me through

Cause It's a long long journey
Till I feel that I am worth the price
You paid for me on calvary
Beneath those stormy skies

When Satan mocks and friends turn to foes
It feel like everything is out to make me lose control
It's a long long journey
Till I find my way home to You.

Tidak ada komentar: